Velkommen hos Jysk Tagpap ApS

Jysk Tagpap ApS er et selskab der har eksisteret siden 2007. Selskabet beskæftiger 8 funktionærer og ca. 36 tagdækkere. Jysk Tagpap ønsker at være en dynamisk aktør på det danske tagpapmarked, og være på forkant med den løbende udvikling, der hele tiden er indenfor byggeriet.

 

Baggrunden for en stabilt og velfungerende virksomhed er et dygtigt og veluddannet personale som via stor erfaring, har god indsigt i branchens udvikling. Vi søger hele tiden at uddanne nye tagdækkere i en branche hvor det kan have store konsekvenser at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vi samarbejdet med branchens bedste leverandører og ønsker ikke at gå på kompromis med ‘Kvalitet til tiden’. Vi er medlem af byggeriets organisationer og udfører arbejde ud fra leveradørernes anbefalinger, hvilket svarer til det der tidligere hed TOR.

 

Nye materialer og metoder bliver løbende vurderet forinden de indgår i vort produktprogram. Vi holder os løbende ajour omkring nye vejledninger og anvisninger til forebyggelse af fugtproblemer i bygninger, samt optimering af energiforbruget såvel i nybyggeri som renoveringsopgaver. I en tid hvor Co2udslip er et vigtigt parameter, globalt, ser vi det, som en vigtig opgave for os at deltage aktivt i energioptimeringen, hvis vi bliver involveret af bygherre i processen omkring dette.

 

Jysk Tagpap ApS udfører gerne tagrenoveringer, og vi stiller os gerne til rådighed, når der skal vejledes om renovering og vedligeholdelse af tagpap tage på større byggerier. Vi udfærdiger gerne tagpaprapporter, der beskriver tagets tilstand – og hvilke tiltag der bør tages både på kort og lang sigt, hvormed det fremtidige investeringsbehov bliver kendt for bygherre.

 

Tagpaptyper med polymerasfalt løser i dag en række af de spændings- og bevægelsesmæssige problemer for de flade tage, hvilket gør tagpapdækning til en mere fleksibel løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.